Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: na Barbie's borsten is nu haar dingetje aan de beurt

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  We lazen het. We lazen het opnieuw...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

We lazen het. We lazen het opnieuw. En nog konden we onze ogen niet geloven. Stond het er echt? Ja, het stond er echt.

Lees mee wat Barbie te melden had op Facebook: ''Wat ?! ga je late doen? Typisch een vrouwen dingetje dit. Na twee kids zit de boel wat ehh losser zeg maar en mag wat strakker. Is dat gek? Nee. In het midden-oosten is dat zelfs heel normaal hoorde ik. Maar waar ken je voor dat soort dingen terecht in Nederland? Nou dat is toevallig ... ook het adres waar ik perfect aan me tieten geholpe ben... word vervolgd.''

Lees uit deze serie ook: na Janet Jackson is nu ook Pamela Anderson zwanger

Wij gaan er vanuit dat Barbie met 'dingetje' haar vagina bedoelt. Mooi hoor, een vrouw die zich wil blijven ontwikkelen. Die altijd denkt dat je geestelijk en lichamelijk kunt blijven groeien.

Na al het gezeik over haar borstvergroting, neemt ze de reacties die dit nieuws zal oproepen voor lief. Schijt aan de wereld. Het is haar leven, het zijn haar hersens en het is haar lichaam. En voor alles wat ze doet heeft Barbie een perfecte onderbouwing. Ook voor dit. Namelijk dat het bijwerken van de doos in het midden-oosten heel normaal is. Kijk, dat wisten wij dus niet en daar steken wij dan ook weer wat van op. Leerzaam.

Petje af voor Barbie.

We hebben wel een dringend verzoek: zou ze, om ons een groot plezier te doen, geen gedetailleerde foto's van het resultaat van deze ingreep kunnen delen met ons? Daar zijn wij echt te preuts voor. Dat dan weer wel.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws