Mannenpraat: krijg nou wat, Rachel Hazes heeft een nieuwe liefde!

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Onze beste vrienden zitten bij Par...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Onze beste vrienden zitten bij Party. Deze ochtend kregen wij de nieuwe editie overhandigd met de mededeling dat ie volstond met onze favoriete mensen en onderwerpen. Rachel Hazes springt er voor ons onmiddellijk uit. De weduwe van André is dit jaar met zoon Dré al ruziënd in een hel beland, Roxeannes relatie met Nick, die goed met Rachel was, is voorbij. Maar nu lijkt er toch in de verte een zonnestraal op haar neer te dalen.

Ze heeft een nieuwe lover.

Lees uit deze serie ook: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Wij citeren met graagte de bron die Party opvoert en die ook eerder openbaarde dat Roxeannes relatie op de klippen was gelopen. “Het is fantastisch dat Rachel een schouder heeft om op uit te kunnen huilen. Als zij alles alleen had moeten verwerken, zou het haar vast teveel geworden zijn. Rachel heeft de lover tot op heden buiten de publiciteit weten te houden. Hij maakt haar weer gelukkig, de twee zouden stapelverliefd zijn. Dat is voor vrienden heerlijk om te zien. Want nu heeft ze, behalve veel verdriet om haar zoon en kleinzoon, ook weer wat geluk in haar leven. Deze man is een enorme steun voor Rachel. Haar naasten gunnen haar dit nieuwe geluk.”

Lees uit deze serie ook: André & Rachel Hazes zijn 25 jaar getrouwd. Feestje?

Zo, dat is keihard nieuws. De vraag is nu wie deze nieuwe liefde is. Wij nemen aan dat de jacht op de mystery man is geopend. En wij houden u op de hoogte.