Mannenpraat: Jetro Willems bezwangert beter dan hij voetbalt, maar is wel een kerel

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Voetballend zit PSV-verdediger Jetro Wil...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Voetballend zit PSV-verdediger Jetro Willems al een tijdje in een behoorlijke dip. Eerst verloor hij zijn plaats in het Nederlands elftal, daarna kwam hij zelfs bij PSV op de bank terecht. Op andere fronten scoorde hij wel.

Na een avondje stappen vorig jaar kwam hij in bed terecht bij een 22-jarige vrouw en dat was in elk opzicht raak. Zwanger. Een vriendin van de bezwangerde zei tegen Privé: “Ze vertelt dat ze de jackpot heeft gewonnen nu ze zwanger is van Jetro. Ze zegt: 'Werken of school zit er voor mij niet meer in, dit wordt heel mijn leven shoppen en mooie spulletjes aanschaffen en anders staat me een mooie alimentatie te wachten.'”

Lees uit deze serie ook: de oorlog tussen Peter R. de Vries en Patty Brard duurt voort

Wat van Jetro een echte kerel maakt, is dat hij gewoon bij de bevalling van zijn onenightstand in het ziekenhuis in Rotterdam aanwezig was. Dat is wat je noemt je verantwoordelijkheid nemen. Het toeval, of het geluk of wat dan ook, wil dat Jetro's vriendin Samantha volgens Privé nu ook zwanger zou zijn. Bedoeld of onbedoeld is niet duidelijk. Want Jetro noch zijn club PSV doen mededelingen over dit soort persoonlijke aangelegenheden. Terecht.

Lees uit deze serie ook: Rafael van der Vaart gaat er een topjaar van maken

Of al deze zwangerschapsperikelen van invloed waren en zijn op zijn voetbal, durven wij natuurlijk niet te zeggen. Maar het zou ons niet verbazen.
Desondanks nemen wij diep onze pet af voor iemand die niet wegloopt bij het wespennest dat hij zelf gecreëerd heeft.