Door: Redactie Panorama
Lomans

Mannenpraat: ‘Jan Slagter steekt mes in de rug van Erica Terpstra’

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: een Judaskus van Jan Slagter. Wij waren geschokt toen we hoorden dat...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: een Judaskus van Jan Slagter.

Wij waren geschokt toen we hoorden dat Erica Terpstra moet stoppen met haar reisprogramma. We genoten hoe ze meedanste met Afrikaanse volkeren en de toerist op de markt uithing in Azië die echt alles proefde. Hoefden wij dat tenminste niet meer te doen op vakantie.

In eerste instantie leek dat Jan Slagter aan het vechten was om het programma van MAX's Floortje Dessing te behouden. Dit bleek volgens bronnen aan Privé niet zo te zijn. Hij gedroeg zich eerder als een Judas, want het programma had best kunnen blijven wegens goede kijkcijfers. ‘Jan had het programma, en daarmee de televisie carrière van Erica Terpstra best kunnen redden. Tenminste, wanneer hij dat per se had gewild’, quoten we uit het blad. 

Volgens een medewerker van MAX aan Privé was Slagter dan ook klaar met de oud-zwemkampioene. Er waren de afgelopen jaren problemen met Erica’s gezondheid wat de productie flinke vraagtekens opleverde. Zo gingen geplande reizen niet door en moest er continu geschoven worden met timeslots.

Maar het gedrag blijft toch apart voor iemand die normaal juist voor de zwakkeren en ouderen opkomt in de samenleving en misschien wel een beetje hypocriet. Een soort not in my backyard.

Erica reageerde op het nieuws zoals we haar kennen: ‘Ik vond het geweldig om dit programma al die jaren te mogen maken en het is buitengewoon chic dat ik er nog twee mag opnemen. Daar ga ik echt nog even van genieten!’

Erica, voor ons blijf je een topwijf en wij hopen nog steeds op meer afleveringen! Anders moeten we misschien maar een crowdfundingsactie starten.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws