Mannenpraat: Huurbaas sleept Mickey Rourke (bijna onherkenbaar inmiddels) voor de rechter

 Elke dag op deze positie Mannenpraat. Met vandaag: Mickey Rourke. Tjongejonge wat heeft die man zichzelf toeget...

 Elke dag op deze positie Mannenpraat. Met vandaag: Mickey Rourke.

Tjongejonge wat heeft die man zichzelf toegetakeld. Moet je die foto's zien. Het wordt vreemder en vreemder, die smoel. Maar goed, daar gaat het niet over in dit bericht.

Mickey Rourke, die sinds 2014 naast zijn huis in Los Angeles een peperduur appartement had in New York (zie foto's) wordt door zijn voormalige huurbaas voor de rechter gesleept. Hij heeft het appartement inmiddels verlaten maar liet een huurschuld achter van 30.000 dollar (idd; het optrekje kostte 10.000 dollar per maand).

Maar dat was nog niet alles. Die gekke Rourke had zonder toestemming discolichten laten aanbrengen aan het plafond van zijn woonkamer (waarschijnlijk omdat hij dan nog een beetje om aan te zien was als hij jonge prooi mee naar huis nam), hij had het slot van de voordeur gemold (mag een man een keer per ongeluk zijn sleutel vergeten?) en er zaten gaten in de muur (nee joh, geen kogelgaten, gewoon boorgaten voor schilderijen).

Kosten om alles weer in de originele staat terug te brengen: 19.000 dollar. Daar trekken we de twee maanden borg die Rourke betaalde toen hij het appartement huurde in 2014 vanaf. Blijft over: 29.000 dollar. Voor een man met een vermogen dat geschat wordt op 15 miljoen dollar moet dat toch wel op te hoesten zijn? Dan maar een keer minder naar de botox dokter. Want beter wordt het er toch niet meer op.

M. de la Haye