Mannenpraat: Humberto Tan vertelt alles over zijn verhouding met Dionne Stax

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 'Humberto kiest voor zijn vrouw!' schree...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

'Humberto kiest voor zijn vrouw!' schreeuwde de nieuwe Story ons vanaf de voorplaat tegemoet. 'Na vermeend overspel met Dionne,' stond er ook. Maar het zinnetje dat ons vooral noodzaakte om onmiddellijk het blad ter hand te nemen was toch: 'Alléén in Story reageert hij.'

Wow, wat een nieuws, wat een primeur.

In het blad zelf wordt onze nieuwsgierigheid nog extra vergroot met het regeltje: 'RTL4-ster verbreekt stilzwijgen over overspelgerucht Dionne.' Story gaat op bezoek bij Humberto en zijn vrouw in hun fraaie huis in Amstelveen. En tekent uit de mond van de presentator op: “Jullie zien het. Ineke en ik zijn én blijven heel gelukkig samen.”

Lees uit deze serie ook: Humberto Tan heeft even een probleem met de vrouwen

Daarna liefkoost hij haar en geeft hij haar 'een even innige als passionele kus op haar mond'. Tot zover het exclusieve en diepgaande interview. Twaalf woorden van Tan, daar moeten we het mee doen. We lezen het artikel opnieuw en opnieuw, maar nergens wordt de vraag gesteld aan Tan of hij nou wel of niet gerotzooid heeft met collega Dionne Stax.

Lees uit deze serie ook: Ronald de Boer leert ons een les over het huwelijk, vreemdgaan en scheiden

Maar misschien moeten we tussen de regels door lezen. En concluderen dat de vraag niet gesteld is omdat het antwoord te pijnlijk is. In ieder geval blijven wij in grote verwarring achter en zal dit artikel er vooral toe leiden dat de andere roddelbladen als een tijger blijven jagen op de waarheid.

En wij zullen u op de hoogt blijven houden van die jacht, omdat u en wij recht hebben op de waarheid.