Door: Y.M. Osterloh

Mannenpraat: hoe verdient Patries' lover de kost?

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Fra.. Frans is op vakantie. Maar bekend Nederland...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Fra.. Frans is op vakantie. Maar bekend Nederland (én buitenland) kan allesbehalve rustig gaan slapen. De jongens van Panorama vallen in.

Een wekelijks ritueel op de redactie: we slaan de Party - liefkozend door ons de Patricia Paay­bode genoemd - open. Want als het op La Paay aankomt, voorziet Party ons doorgaans van de meest zoetsappige roddels. Deze week is 't echter Privé die met een onthulling komt waar we wel pap van lusten. 

Het blad van hoofdredacteur Evert Santegoeds is namelijk in het zakelijke leven van PP's 'aanstaande echtgenoot' Robbert Hinfelaar gedoken. De lover van Patries, die puissant rijk zou zijn, is namelijk niet exact de succesvolle zakenman die velen in hem zagen. Hinfelaar zou slechts werkzaam zijn geweest bij een meubelzaak van een vriend. Daarvoor runde hij zijn eigen zaak in het Vlaamse Turnhout, maar dat bedrijf hield al in 2012 op te bestaan. 

Het blad plaatst dan ook terecht vraagtekens bij de vermeende rijkdom van Hinfelaar, die overigens steevast vragen over zijn werk weigert te beantwoorden. Ook afgelopen weekend in het SBS6-programma ShowXL was dit het geval. PP blijft er nuchter over. Tegen Privé zegt ze: "Al was Robbert pompbediende die iedereens wagen volgiet, ik ben gewoon verliefd!"

Tsja. Wij hopen dat ze beseft waar ze aan begonnen is, zeker als dat huwelijk straks daadwerkelijk voltrokken wordt. Een pompbediende of stoelenverkoper is - met alle respect - nou niet echt de stijl van La Paay. Wordt zeker vervolgd!