Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: heeft Sylvie Meis last van divagedrag én stress?

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag het divagedrag van Sylvie Meis. 'Uitgeput: Welke stress velt Sylv...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag het divagedrag van Sylvie Meis.

'Uitgeput: Welke stress velt Sylvie?' schreeuwt Privé ons vandaag toe. Met als bovenkop: 'Aanstaande bruid oogt niet héél gelukkig...' Het verhaal, zonder opvallend nieuws verder, maakt melding van een combinatie van privé-beslommeringen, een overvolle agenda en brandende ambitie. STRESS met zes hoofdtekens.

Party kopt vandaag wat steviger. 'Divagedrag breekt Sylvie Meis op!'

Met Jeroen van der Boom presenteerde ze voor SBS het programma Wedden dat ik het kan. De titel van dat programma leek op Sylvie zelf te slaan. En helaas, ze kon het niet.

Nou ja, dat vonden de kijkers. Want die keken niet. In ieder geval niet in de aantallen die de zender verwachtte na het aantrekken van superster Sylvie.

Lees uit deze serie ook: Sylvie Meis wil wéér een kind (maar wil dat kind dat ook?)

De eerste uitzending, zo helpt Party ons herinneren, trok 849.000 kijkers. Niet slecht. Uitzending twee zat nog op 682.000, maar de afdaling ging verder en stopte pas bij 489.000.

Er kwamen verhalen over het gedrag van Sylvie. Leco van Zadelhoff liep voortdurend achter haar aan, de styliste week niet van haar zijde. Veel aandacht voor kandidaten en medewerkers scheen ze niet te hebben. Dat in combinatie met de niet bepaald meevallende kijkcijfers, konden maar tot één conclusie leiden: volgend seizoen geen Sylvie.

Een bron: “Sylvie heeft bij verre na niet het succes kunnen brengen dat men stiekem wel had verwacht. Week na week stortten de kijkcijfers in en dat bij iemand di een vet inkomen kreeg. Er doen verhalen de ronde, dat zij er een vette zes ton euro voor zou hebben gekregen.”

Laten we dit stukje maar op dezelfde manier afsluiten als Party doet. “Niet alles wat Sylvie aanraakt verandert blijkbaar automatisch in goud...”

Lees uit deze serie ook: Laat Rafael van der Vaart zijn eigen kind stikken? 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws