Mannenpraat: Heeft gaylord Cristiano Ronaldo deze keer een vrouw bezwangerd zonder pipetje? 

Sommige bladen schreeuwen het al van de daken en anderen speculeren erop los maar weten doet niemand het nog want offici...

Sommige bladen schreeuwen het al van de daken en anderen speculeren erop los maar weten doet niemand het nog want officieel is het nog niet bevestigd: de zwangerschap van Georgina Rodriquez, de vriendin van Cristiano Ronaldo. Zijn toekomstige ex lijkt wat dikker op foto's maar dat zou ook het goede jetset leven kunnen zijn waar deze fitnesskoningin nog aan moet wennen. Maar mocht de 23-jarige inderdaad zwanger zijn dan is dat op opmerkelijk nieuws. 

Rondom de geaardheid en seksualiteit van Ronaldo zijn altijd vragen geweest. Zijn eerstgeborene Cristiano Ronaldo jr. (7) is waarschijnlijk via een draagmoeder tot stand gekomen alhoewel dat nooit officieel is bevestigd. Feit is dat Ronaldo volledige zeggenschap heeft over zijn zoon, dat niemand weet wie het kind op de wereld heeft gezet en dat diegene daarna ook nooit aanspraak op haar kind heeft gemaakt. Geruchten over homoseksualiteit, een betaalde zwangerschap en zwijggeld deden al snel de rondte. Waarschijnlijk heeft Christiano Ronaldo er daarom bij de tweede lichting ook geen geheim meer van gemaakt. De tweeling Eva en Mateo, vorige maand geboren, zijn officieel het 'werk' van een draagmoeder.

En dan ineens is er een vriendin. Terwijl de tweeling bij 'die ander' nog geboren moet worden. Een 23 jarige Spaanse schone die zo mogelijk nóg ijdeler is dan hij, komt uit de lucht vallen. Echte liefde? Of een met zorg uitgezocht showmodelletje, puur bedoelt om Ronaldo status te geven maar vooral om de geruchtenstroom over zijn vermeende homoseksualiteit te stoppen? Twee jaar geleden nog werd er gesuggereerd dat de topvoetballer 'het' met Badr Hari zou doen. Hij baalde ervan. Een fake-relatie beginnen ligt dus in de lijn der verwachtingen. Hollywood kent er velen. En in dit geval heeft hij ook nog het bijkomend voordeel dat deze vrouw nooit aanspraak kan doen op Ronaldo's kinderen en een eventuele scheiding snel, pijnloos en goedkoop kan verlopen. Geen getouwtrek om kinderen en alimentatie. Geen Ruud Gullitje. Maar wat wint hij ermee om dat showmodelletje zwanger te schoppen? Weg voordelen. Zou het een ongelukje zijn geweest? Mocht Ronaldo echt van de herenliefde zijn, is die kans te verwaarlozen. Is het misschien van iemand anders en was Georgina al zwanger toen ze Ronaldo ontmoette? Nee, deze macho is veel te ijdel om het kind van een ander te tolereren. Of is hij toch een echte macho stier die zijn vriendin alle hoeken van de kamer heeft laten zien? Waarom kijkt de familie op deze zonovergoten stranddag dan zo sip? Het blijft koffiedik kijken met die gekke ijdeltuit. Wordt vervolgd.

M. de la Haye