Mannenpraat: Geen BH en slipje te zien onder de doorzichtige jurk van jarige Jennifer Lopez (FOTO'S)

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: een oogverblindende JLO. Onvoorstelbaar toch, hoe goed die vrouw er u...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: een oogverblindende JLO.

Onvoorstelbaar toch, hoe goed die vrouw er uit blijft zien. We hebben het over Jennifer Lopez. De alleskunner is gisteren 48 geworden en kijk haar eens stralen. Misschien is dat omdat ze sinds februari van dit jaar verliefd is op honkballer Alex 'A-Rod' Rodriguez. En waarschijnlijk hebben die borsten ook wel wat (siliconen)hulp gehad. Maar de rest is toch gewoon het resultaat van keihard zweten in de sportschool gecombineerd met een hele fraaie bouw.

En nu we haar toch aan het bewonderen zijn; laten we eens wat beter observeren wat ze heeft aangetrokken voor haar eveneens binnenkort jarige geliefde. Ze heeft van zichzelf een cadeau gemaakt met een redelijk toegankelijke en gebruiksvriendelijke verpakking. Een jurkje kun je het eigenlijk nauwelijks noemen. Je kijkt er dwars doorheen en dat levert interessante informatie op.

 Er zijn geen röntgenogen nodig om te zien dat deze beeldschone jarige job hartstikke bloot is onder haar outfit. Kijk maar eens even naar die foto waar ze naast die enorme taart staat. Ziet iemand daar het bandje van een string op die fraaie heuppartij? Of op haar blote rug de sluiting van een BH? Echt niet. Schoenen, een minijurk en wat sierraden. That's it. Drie keer verliezen met strippoker en ze is de Sjaak.

M. de la Haye