Mannenpraat: Estelle Cruijff shopt zich een ongeluk. Maar waar doet ze dat van?

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Excuses, beste lezers, maar we moe...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Excuses, beste lezers, maar we moeten deze dag weer onze toevlucht nemen tot Party, dat met primeurs blijft strooien en gehakt maakt van de andere roddelbladen. Estelle Cruijff is een van de slachtoffers. Want wat blijkt? Ze heeft een aanbidder!

Even de kale en armoedige feiten. De alimentatie die Ruud Gullit zijn ex moet betalen is vastgesteld op 3500 euro per maand, haar carrière als makelaar op Ibiza stierf een vroege dood en de huur van haar Amsterdamse appartement bedraagt 1950 euro per maand, exclusief. Dan blijft er eigenlijk alleen wat geld over voor boterhammen met pindakaas. Vreemd is het dus dat Estelle steeds vaker shoppend gezien en gefotografeerd wordt. Met tassen vol spullen in haar handen. Onmogelijk te betalen van Ruud's alimentatie.

Maar hier is het geheim. Estelle leeft op de zak van een aanbidder.

“Wat niemand weet is dat Estelle niet zelf de huur van haar Zuidas-appartement betaalt,” aldus de anonieme bron tegen Party. “Dat wordt gedaan door een aanbidder. Ik wil de naam van deze man niet naar buiten brengen. Hij opereert in de autobranche en is niet afkomstig uit Amsterdam.” Max Verstappen misschien? Jos Verstappen? In ieder geval niet Badr Hari.

Lees uit deze serie ook: Ruud Gullit overleeft ook deze achterbakse aanval

We zijn reuze benieuwd.

Wat daar tegenover staat, daar heeft de anonieme bron ook nog wel iets over te melden. “Ik heb wel eens vernomen dat Estelle zich ook afvraagt waarom deze man dit doet, want er zou niets tegenover staan. Misschien koestert hij stille hoop dat Estelle op een dag voor hem zal kiezen.”

Hoe dan ook, goed nieuws voor Estelle. Niet alleen in financiële zin, maar ook omdat blijkt dat ze ondanks haar roerige verleden toch nog lekker in de markt ligt. Konden wij dat ook maar over onszelf zeggen.