Mannenpraat: en opeens ligt alle shit van Humberto Tan en Ineke op straat. Dat is klote

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Humberto Tan was niet lekker bezig....

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Humberto Tan was niet lekker bezig. De affaire met de veel jongere Dionne Stax werd wereldnieuws vanwege zijn imago van Mr. Perfect. En het was richting Ineke, de moeder van zijn kinderen met wie hij al decennia samen is, een klotestreek van heb ik jou daar. Dat is allemaal nog tot daar aan toe. Valt met een goed gesprek en de belofte van beterschap nog best te herstellen.

Lees uit deze serie ook: Humberto Tan weg bij zijn vrouw. Niet slim

Maar wat er gebeurt als je zo'n misstap begaat, dat is pas echt een probleem. De roddelpers gaat dan graven in je verleden en in je zakelijke beslommeringen en dan komt er nogal wat vuil boven. Eerst maar even het echt kwalijke gevolg van Tans vreemdgaan. Privé ging eens kijken hoe het er zakelijk met Tans vrouw voorstaat. Die blijkt namelijk net als Humberto ook in de kleding te zitten met een bedrijf dat Geenius Babywaren heet. En dat bedrijf is, zo ontdekte Privé, niet erg succesvol en maakt verlies. Dus nu is Ineke niet alleen een bedrogen vrouw, maar ook een beperkte zakenvrouw. Zij heeft niet om deze berichtgeving gevraagd, maar in de slipstream van Humberto Tan, krijgt ze het wel op haar bordje.

Lees uit deze serie ook: Humberto Tan vertelt alles over zijn verhouding met Dionne Stax

Tans mode-gedoe daarentegen loopt als een tierelier. Pijnlijk. Maar er is meer. Ruim tien jaar geleden zou Tan een relatie hebben gehad met Yvon Jaspers. Mr. & Mrs. Perfect dus eigenlijk. Daarmee nu geconfronteerd, zo schrijft Privé, verslikt ze zich bijna in haar koffie en zegt: “Ik ontken dit met kracht.” Ze kent hem, zegt ze, ze hebben geen relatie gehad. Naast Ineke is dus nu ook Yvonne Jaspers al slachtoffer.

Lees uit deze serie ook: heeft miljonair Humberto Tan het recht om te zwijgen?

Is dat alles? Nee, nog niet helemaal. Want ook Dionne Stax komt op de pijnbank te liggen. Daarover weet Story weer te melden dat ze al eerder een huwelijk zwaar aan het wankelen heeft gebracht. En dat ze nu al smalend 'de hartenbreekster van Hilversum' wordt genoemd.

Wij durven nu al te voorspellen dat we pas bij het topje van de ijsberg zijn aanbeland en dat de komende weken iedereen die iets met Tan en Stax te maken heeft, goed op zijn tellen moet passen.