Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: de problemen van Humberto Tan stapelen zich op

Elke dag op deze plaats Mannenpraat. Met vandaag: de problemen van Humberto Tan. Tijdens mijn vakantie werd er op deze...

Elke dag op deze plaats Mannenpraat. Met vandaag: de problemen van Humberto Tan.

Tijdens mijn vakantie werd er op deze plek te weinig aandacht besteed aan Humberto Tan. Jammer, jammer. Terwijl de grootste Tan-watcher van Nederland, de nagel aan diens doodskist en Privé-sterverslaggever Matthijs Albers, toch lekker bezig was.

De ene week schreef hij dat Tan zijn geheime vrijgezellenoptrekje heeft verlaten, maar niet terug naar huis keerde. 'Integendeel,” schreef Albers, “nu woont hij in het centrum, op een steenworp afstand van zijn fatale liefje Dionne Stax!”

Grappig gevonden, 'zijn fatale liefje'. Geeft het geheel toch net wat extra drama.

Zijn nieuwe onderkomen schijnt een fraai appartement te zijn, zo'n honderd vierkante meter. Belangrijk: met een eigen parkeerplek. Door Privé omgedoopt tot 'zijn nieuwe liefdesnest'. “Humberto gaat in elk geval omzichtig te werk. Wanneer hij 's avonds na de uitzending met de auto bij zijn nieuwe onderkomen arriveert, verraadt zijn spiedende blik hoe alert hij is op pottenkijkers. Hij zal zich, om Ineke die pijn te besparen, niet eenvoudig met Dionne laten betrappen.”

Wat wordt hier nu allemaal weer gesuggereerd?

Lees uit deze serie ook: deed Humberto het op de Olympische Spelen óók nog met een hockeymeisje?

Gisteren kwam Matthijs Albers met geheel ander Humberto Tan-nieuws. Moet Tan beveiligd worden, vraagt hij zich af. “Zijn vrouw Ineke zal hem niet letterlijk naar het leven staan, maar wie dan wel?”

Lees en huiver: “Het heeft er namelijk alle schijn van dat Humberto op dit moment door het leven gaat met persoonsbeveiliging!”

Het bewijs: “Toen Humberto op de dag dat deze foto's werden genomen zijn auto uit de parkeergarage haalde, gebeurde dit pas nádat dezelfde man de garage had geïnspecteerd en groen licht had gegeven. En er is méér. Zo blijken er namelijk ook opvallend strenge beveiligingsmaatregelen te zijn getroffen rond Humberto's dagelijkse talkshow RTL Late Night.”

Het is, kortom, geen pretje om dezer dagen Humberto Tan te zijn. Kijkcijfers, de affaire, beveiliging en dan ook nog eens een verslaggever die alles uit de kast haalt om alle onderste stenen uit je privéleven naar boven te halen.

Lees uit deze serie ook: Humberto Tan vindt zichzelf een slachtoffer van de roddelpers 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws