Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: de oorlog tussen Peter R. de Vries en Patty Brard duurt voort

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Wij begrijpen Peter R. de Vries wel. Hij...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wij begrijpen Peter R. de Vries wel. Hij heeft behoefte aan conflicten, maar zit er niet altijd op te wachten dat de tegenstanders van het kaliber Willem Holleeder zijn. Dan moet je toch steeds achterom kijken en het is ook wel eens fijn om even geen last te hebben van paranoia. Dus heeft hij nu gekozen voor een oorlog met Patty Brard. Die kwam afgelopen week weer in een stroomversnelling terecht. In het AD kreeg hij de vraag met wie hij absoluut niet 24 uur opgesloten zou willen zitten. “Nog niet eens een minuut met Patty Brard,” antwoordde hij. “Daar geef ik verder geen toelichting op, behalve dit: ik vind haar een vreselijk mens.”

Lees uit deze serie ook: Patty Brard heeft er vrede mee: ze is een oud wijf

Vonden wij een tikje hard en behoorlijk over de top.

Brard plaatste op Instagram een foto van een lelijke lama (Peter R.) en schreef: “Lelijk blijft lelijk, daar hoef je verder geen woorden aan vuil te maken.” Waarna De Vries als gast bij De gevaarlijkste wegen van Nederland zich afvroeg of je ook kon verdwalen en nooit meer terugkomen. Of De Vries iemand in gedachten had, vroeg de presentator. “Nou, ik heb gehoord dat Patty Brard ook mee gaat doen.”

Lees uit deze serie ook: wij willen méér Patty Brard

Het was weer de beurt aan Brard. Ze twitterde: “Gelukkig heb ik een goede GPS en geen OCD...” Dat klonk intelligent. Omdat wij niet onmiddellijk begrepen wat ze bedoelde zochten we OCD op. Dat blijkt een antisociale gedragsstoornis te zijn. Je hebt dan gebrek aan respect voor de rechten en gevoelens van anderen. Slim van Patty Brard.

Hoewel wij niet weten waar de vete tussen Brard en De Vries zijn oorsprong heeft, vinden wij de laatste aanval van Brard erg sterk. Wordt hopelijk vervolgd, want in een tijd dat de wereld in brand staat, is het ook belangrijk dat er oorlogen worden gevochten die nergens over gaan.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws