Mannenpraat: de ex van Roxeanne Hazes onthult alles

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Vorige week hadden we nog even med...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Vorige week hadden we nog even medelijden met Nick van Delft. We kregen toen de indruk dat hij genadeloos was gedumpt door Roxeanne Hazes. Hadden we niet gezocht achter André's dochter. Maar nu, na lezing van de nieuwe Party, zijn we opgelucht. Nick legt in een paar kernachtige woorden haarfijn uit wat de reden is voor de breuk tussen hem en Roxeanne. “De koek was gewoon op.”

Lees uit deze serie ook: André & Rachel Hazes zijn 25 jaar getrouwd. Feestje?

Kijk, daar kunnen we wat mee. Roxeanne Hazes lijkt in de verste verte niet de boze bitch, die we even dachten dat ze was. Pak van ons hart. Leuke jongen trouwens, die Nick. Heeft nooit de media gezocht. “Ik heb in de jaren dat ik een relatie met Rox had nog nooit een interview gegeven,” zegt de makelaar in Party, “ik heb altijd bewust afstand gehouden van het wereldje waarin zij verkeert.”

Dat valt te prijzen in hem en het verhaal in Party is ook niet echt een interview. Gewoon een paar uitspraken van Nick, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. “We kwamen samen tot het besluit dat we elkaar nog wel leuk vinden, maar niet meer onder één dak kunnen wonen.”

Lees uit deze serie ook: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Hij is het schoolvoorbeeld van een okéje gast. Smijt op geen enkele manier met modder. “Roxeanne en ik zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan, we hebben gewoon nog contact met elkaar.”

Wij zouden bijna zeggen: de scheiding van het jaar. Daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen, zo willen wij later ook wel scheiden. Maar eerst nog even onze vrouw vragen hoe onze koek ervoor staat. Nog lang niet op? Half op? Bijna op? We zijn benieuwd naar haar antwoord.