Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Dave Roelvink maakt het Leidseplein onveilig

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Club Hermanos heet het nieuwe project va...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Club Hermanos heet het nieuwe project van meisjesidool Dave Roelvink en wij houden ons hart vast. Een club op het Leidseplein in Amsterdam leiden, is dat niet een beetje de kat op het spek binden? Is Dave niet die jongen die er iedere keer weer in slaagt net de verkeerde afslag te nemen?

Met jongedames, met zijn dj-werkzaamheden, altijd is er wel weer iets. Dave doet het deze keer gelukkig niet alleen, maar samen met zijn broer Donny (links). Overdag moet de club gezondheid uitstralen en is Donny de baas. 's Avonds gaat het om ongezondheid, drinken en dansen en dan is logischerwijs Dave de baas.

Lees ook: 150 uur taakstraf voor Dave Roelvink

Vader Dries is reuze trots, dat dan weer wel. Zoals hij her en der laat weten heeft hij met name Donny redelijk verwaarloosd. “Alles draaide om Dave, positief en negatief.” Vanaf nu niet meer. Bij de opening werd de nieuwe vriendin van Dave, Julia, nog gevraagd waar haar voorkeur naar uitging, de fitness van overdag of de party's van 's avonds. Als wij ons niet vergissen hoorden we Julia antwoorden: “Ik ben van het zuipen.” Weliswaar wat aarzelend en nadenkend uitgesproken, maar ze zei het wel.

Lees uit deze serie ook: we waarschuwen Douwe Bob nog één keer

En toen dachten wij opeens: is Club Hermanos de volgende sloot waar Dave in gaat lopen? Wat we ons ook afvroegen was of Donny er wel verstandig aan deed in zaken te gaan met zijn broer.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws