Mannenpraat: Beau èn Humberto Tan krijgen billenkoek van een sexy èn slimme blondine

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: heel veel gepraat. Eva werd uit een rib van Adam geboren maar on...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: heel veel gepraat.

Eva werd uit een rib van Adam geboren maar onze eigen sexy polder-Eva (Jinek) is bepaald niet meer ondergeschikt aan het mannelijk geslacht. Al twaalf keer overschreed ze met haar talkshow de miljoenengrens en met de heren Humberto Tan en Beau van Erven Dorens veegt ze al een hele tijd de vloer aan.

Eva Jinek heeft tijdens haar loopbaan veel kritiek gehad van de Nederlandse kijker. Ze zou te koel zijn, te gespannen, geen humor hebben, etc. etc. Maar nu heeft ze Nederland toch stevig in haar zak want er wordt massaal op haar ingeschakeld. Zelfs beroepszeiker Johan Derksen, die in 2015 nog van alles op haar had aan te merken, vindt Jinek 'veel losser' geworden.

Zijn sidekick René van der Gijp is ronduit fan van Eva Jinek. Hij zei niet lang geleden in Voetbal Inside: “Ik moet er wel altijd om lachen. Dat is een heel stoute mevrouw, hè, die Jinek. Dat is een heel stoute mevrouw. Ik zit altijd op haar te letten. Vorige keer had ze zo’n cabaretier die allemaal dingen riep die niet konden. Hij zei bijvoorbeeld over Henk Krol: ‘Die heeft een dubbele nationaliteit: half Mongool, half Henk Krol.’“ Dat vond zelfs Van der Gijp te ver gaan. “Maar wie aan tafel het hardste zit te lachen, is die Jinek. Tranen over haar gezicht hè? Het kan haar niet haar niet hard genoeg zijn.” Johan Derksen: “En de kijkcijfers zijn navenant hè? Daar gaan we het niet over hebben. Jij bent bang dat ik over de kijkcijfers van Humberto Tan begin hè? Nee, daar gaan we het niet over hebben.”

M. de la Haye.