Mannenpraat: Barbie trekt de stekker uit haar huwelijk. Erg hè!

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Vanwege alle drukte rond de verkiezingen...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Vanwege alle drukte rond de verkiezingen, is het u misschien ontgaan, maar gisteren kwam het nieuws naar buiten dat het huwelijk van Barbie is ontploft. Nu sluiten wij in het geval Barbie niets uit. Het kan een vervroegde 1 april grap zijn of misschien is het wel weer een publiciteitsstunt, want na het strak trekken van Barbie's doos (sorry voor het ordinaire taalgebruik, maar we kunnen dit niet in sjiek Nederlands beschrijven) werd het angstaanjagend stil rond Barbie.

Daar heeft haar man Michael verandering in gebracht. Die werd namelijk gefilmd terwijl hij danste en kuste met een vrouw die weliswaar op Barbie leek, maar het toch echt niet was. De Telegraaf meldt dat Barbie hier niet heel erg blij mee was. “Krijsend en gillend maakte ze duidelijk dat de maat vol was.”

Lees uit deze serie ook: de nieuwe borsten van Barbie: dat is écht belangrijk

Nu hoorde, net als in ons eigen huwelijk, ruzie net als seks en eten bij het duo, maar dit ligt anders. Manager Jake Hampel (ja, Barbie heeft een heuse manager) tegen de Telegraaf: “Ja, het is echt over, zoveel heb ik wel begrepen. De kogel is door de kerk. Hier is voor Michael geen redden meer aan.”

Erg hè! Ook voor hun twee piepjonge kinderen.

“Omdat we de laatste tijd thuis spanningen hebben, laten we elkaar wat meer los,” verklaart Michael de affaire. “Zo moet je dat stapavondje in Amsterdam ook zien.” Barbie ziet het anders. Zij reageert op de dame waarmee Michael aan het rommelen was. “Ik vind het een dik varken, totaal geen concurrent voor mij.”

Lees uit deze serie ook: Barbie overleeft messteken

Verder kan ze niet zoveel zeggen. “Voor mij is de maat gewoon vol. Er is genoeg gebeurd, maar ik moet wachten op toestemming van RTL om dat te mogen vertellen. Dat staat zo in mijn contract.” En daarom verzuchten wij nogmaals: erg hè!