Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Barbie's oude man bedreigt Barbie's nieuwe man. Spektakel!

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Wat zijn wij soms jaloers op Barbie. Nog...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wat zijn wij soms jaloers op Barbie. Nog steeds weten wij niet echt waarom ze nou zo wereldberoemd in Nederland is, maar op wekelijkse basis slaagt ze erin het nieuws te halen. En iedere keer weer op tamelijk verrassende wijze.

Nu is het raak omdat haar ex Michael van der Plas haar huidige vriend Rolf Tangel bij een Haags tankstation bedreigd zou hebben. De politie bevestigt tegenover Shownieuws dat er op zaterdagmiddag op die plek een incident was.

En wat zegt Rolf Tangel? “Ik ben zaterdag inderdaad ernstig door Michael bedreigd. Maar in het belang van het onderzoek kan ik er verder niet meer over zeggen.”

En daar stokt het nieuws.

Wat zou hier nu precies gebeurd kunnen zijn? Het moet behoorlijk heftig geweest zijn, want een echte kerel als Tangel maakt er geen zaak van als hij slechts uitgescholden is door Van der Plas. Hij moet de indruk hebben gekregen dat Barbie's ex echt serieus van plan was hem iets aan te doen. Misschien suggereerde Michael wel iets te doen dat Rolfs broodwinning in gevaar zou kunnen brengen, wie weet.

Nou vonden wij de reality soaps van Barbie niet altijd even opwindend, maar nu denken wij toch dat het tijd wordt dat die weer terugkeren op tv. Nu zich ook al dergelijke onverkwikkelijke doch spectaculaire zaken rond Barbie beginnen af te spelen, hebben wij het recht om daar als kijkers getuige van te zijn.

Hoe luidde dat fraaie Amerikaanse gezegde ook alweer?

Oh ja... the people have the right to know. Ook in de zaak Barbie-Rolf-Michael.

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws