Mannenpraat: Barbie overleeft messteken

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Was het toch even verdomd stil ron...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Was het toch even verdomd stil rond Barbie, een van onze favoriete dames. Nou ja, logisch. Vorig jaar was een waar spektakel met haar ingrepen: eerst pornoborsten laten fabriceren, daarna haar doos strak laten trekken. 'Het is mijn lichaam en mijn leven en ik doe lekker wat ik wil, wat jullie er ook van vinden.' Zie die borsten en die doos maar eens te overtreffen.

Dit weekend, op zaterdag, deed ze een dappere poging. Ze liet niet doktoren en chirurgen aan haar lichaam zitten, maar nam zelf het mes ter hand. Ze was in de weer in de keuken, iets te snacken aan het maken, toen het mes uitgleed. Pees kapot, misschien nog wel meer, wie weet zelfs levensgevaarlijk gewond. Wij verkeerden natuurlijk onmiddellijk in totale paniek. Waar moesten we dan wekelijks over gaan schrijven?

Lees uit deze serie ook: de nieuwe borsten van Barbie: dat is écht belangrijk

De eerste hulp hielp haar weliswaar, maar Barbie liet weten dat ze vandaag, maandag, onder het mes zou moeten. Deze keer weer ter hand genomen door een dokter. Deze dag hadden we ingeruimd om al het nieuws over de operatie van Barbie op de voet te gaan volgen.

Helaas helaas (of gelukkig gelukkig, het is maar hoe u het wilt bekijken) werden we zondag al uit onze droom geholpen. Een operatie bleek toch niet nodig te zijn. De eerste hulp was afdoende. Wat ons opscheept met de vraag hoe deze kleine storm in een klein glas water was ontstaan. Betrof het hier een snijwond met ernstig bloedverlies of ging het om één druppeltje en een piepklein sneetje? En heeft Barbie ons gewoon voor de gek gehouden?