Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Arme Estelle! Is Ruud Gullit echt zo'n slecht mens?

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: Ruud Gullit. En wij maar denken dat Ruud Gullit eindelijk zijn leven...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: Ruud Gullit.

En wij maar denken dat Ruud Gullit eindelijk zijn leven weer een beetje op de rails heeft. Nieuwe liefde, nieuwe baan, nieuw geluk. Maar daar denkt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds heel anders over. Die beschuldigt in een opiniestuk in zijn blad Gullit ervan dat hij ex Estelle Cruijff/Gullit/Hari/Cruijff niet kan vergeten en erger nog: dat hij haar het leven zuur maakt.

Daarvoor gebruikt Gullit een ander roddelblad, door Santegoeds niet bij naam genoemd, maar je hoeft geen atoomsplitser te zijn om daar Story in te zien.

Want voor alle duidelijkheid: in de scheidingszaak van de eeuw bracht Estelle haar nieuws naar buiten via Privé en deed Gullit dat via Story.

Nu schrijft Santegoeds, nadat hij eerst gemeld heeft dat, 'zou je zeggen', het leven Gullit weer toelacht: “Maar aan de andere kant heeft het er alle schijn van dat de stoere en trotse Zwarte Tulp van weleer nog steeds intieme informatie deelt met journalisten met de bedoeling Estelle zwart te maken.”

Lees uit deze serie ook: Ruud Gullit weet altijd de verkeerde vrouw te vinden

Het bewijs?

“Vorige week verscheen een artikel over de nieuwe huisvesting van zijn ex, in een weekblad dat deze informatie alléén maar van Ruud Gullit zelf kon hebben.”

Gullit zou een bevriende journalist hebben laten uitzoeken van wie het huis is waarin Estelle nu woont. En dat Estelle geen miljoen ofzo had om dat huis te betalen is ook wel duidelijk. 

En dan slaat Santegoeds toe: “Hoe een en ander precies is geregeld, wil Estelle ook nu niet uit de doeken doen, feit is dat zij een huis heeft in de buurt waar zij graag woont en dat zij daar een passende financiële vergoeding voor betaalt. Het blad dat daar vorige week over schreef, bevat echter iets te veel informatie, waardoor de betrokken schrijver zich erg in de kaart laat kijken waar het zijn bron betreft! Hoewel – bang voor de juridische consequenties van de suggesties die n het artikel worden gedaan de naam van de zakenman in kwestie niet wordt genoemd, zijn ineens wel erg veel details over hem bekend. Details die alleen Ruud Gullit kent en dus wel zelf met de media moet hebben gedeeld.”

En dan kom er, behalve Santegoeds, ook een insider aan het woord: “Ruud kan het gewoon niet verkroppen dat Estelle niet naar de gallemiezen is gegaan.” 'Ze' kwam in de loop der jaren veel meer verhalen tegen waarvan Gullit de bron moest zijn. “Ook Estelle is daarvan overtuigd.”

Tja, dat dus allemaal. Gullit is, als we Privé moeten geloven, een rancuneuze man die zijn ex al het slechte gunt.

En wij genieten rustig verder van de oorlog tussen Privé en Story.

Lees uit deze serie ook: Estelle Cruijff is verslaafd en werd betrapt. Paniek?!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws