Mannennpraat: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Wij genieten het meest van verhalen waar...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wij genieten het meest van verhalen waar vaak het woord 'zou' in voorkomt. Dat wil zeggen dat de bladen oftewel geen flauw idee hebben of het klopt, of dat ze wel weten dat het klopt maar dat ze het onderwerp te vriend willen houden en niet het risico willen lopen voor een rechter te moeten verschijnen.

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

In Weekend van deze week kwamen we lekker aan onze trekken. Jan van Galen zou verliefd zijn op Daantje Lurks. Wat is hier aan de hand, vraagt u zich nu af. Oké, wij laten u niet langer in het duister tasten. Jan van Galen is de vader van Rachel Hazes en Daantje Lurks is een zangeres die wereldberoemd is geworden in Amsterdam en Benidorm door het zingen van André Hazes-­liedjes en daarom de vrouwelijke Hazes wordt genoemd.

Lees ook: Rachel gelooft in André

Is dat toeval of niet?

Daantje heet officieel Diana en kreeg op tv al eens de complimenten van André junior tijdens Bloed, Zweet & Tranen waarin ze Ik ben zo Eenzaam zonder jou zong. “Je hebt echt een dijk van een stem. Je hebt gewoon rock in je stem zitten, je kan zoveel meer.” Onderwijl is dit hele circus waarschijnlijk geen pretje voor Rachel Hazes. Geen contact met Drétje, overhoop liggen met haar vader die tot overmaat van toevalligheid ook nog eens verliefd wordt op de vrouwelijke versie van jouw overleden man.

Ach, gelukkig voor Rachel Hazes is het een zou-­verhaal. Wat, nogmaals en voor alle duidelijkheid, niet betekent dat het niet waar is.