Het beste van Mannenpraat! Op nummer 6: Sylvie Meis

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uit...

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 6: Sylvie Meis.

Meerdere malen hebben wij ons dit jaar afgevraagd waarom het toch altijd miljonairs zijn aan wie Sylvie Meis zich wenst te koppelen. Ze is zelf al rijk vanwege haar modellenwerk en tv-activiteiten, dus waarom zou ze het niet eens proberen met ons. Dat heeft ze dus niet gedaan. Ze begon ooit met een arme voetballer, kwam via wat gerotzooi met Zlatan bij Rafael van der Vaart terecht en ging daar weer weg met veel tromgeroffel en trompetgeschal.

Daarna kregen we de miljonairs/miljardairs uit verre landen. Maar waar ze toch vooral ons hart mee stal was dat ze geen enkele keer natrapte. Zelfs mes-in-de-rug-steker Sabia werd met rust gelaten door haar. Dat maakt haar in ons woordenboek tot een beschaafd mens en dat is al heel wat in de roddelwereld waarin wij verkeren.

Lees uit deze serie ook: Sylvie Meis geeft zich bloot

Dus schreven we onschuldige menselijke verhaaltjes over haar, met als voorlopig hoogtepunt de door haar tussen neus en lippen uitgesproken kinderwens. Wij hopen dat we volgend jaar kunnen blijven berichten over de vorderingen die ze maakt in het bezwangerd raken. Wij houden onze oren en ogen open om te ontdekken wie de mogelijke vader van het mogelijke kind zal zijn. Want wat iedereen verder ook van haar vindt, ze scoort als moeder een ruim voldoende.

Wat we haar behalve een kind ook toewensen is een glanzende tv-carrière in eigen land. Want met Wedden dat ik het kan overtuigde ze ons toch niet helemaal.