Het beste van Mannenpraat! Op nummer 5: Estelle Cruijff

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uit...

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 5: de arme Estelle.

Estelle Cruijff bezat de door God gegeven gave om te vallen op mannen met een gebruiksaanwijzing. Ruud Gullit, Badr Hari. Hoe verzin je het? Dit jaar was het in haar leven zo stil op mannengebied dat wij er soms wakker van lagen. Wat was er in hemelsnaam aan de hand? Had de relatie met Badr haar zo besmet, dat geen man meer zijn vingers aan haar wilde branden?

Lees uit deze serie ook: Ruud Gullit overleeft ook deze achterbakse aanval

Het enige wat wij nog konden melden was dat ze waarschijnlijk in diepe armoede leefde, zeker gezien de fooi-alimentatie met wie Gullit en de rechter haar hadden afgescheept. Daar kon een shopverslaafde echt niet van rondkomen. Totdat recentelijk het sterke gerucht opdook dat ze een stille aanbidder had. Die betaalde de kleine 2000 euro huur voor haar appartement. En in ruil daarvoor hoefde zij... niks. Het enige, zo werd gesuggereerd, was de stille hoop van de man dat Estelle een keer, in de verre toekomst, zou overwegen iets met hem te beginnen.

Nee, wat dit Estelle-jaar zo bijzonder maakte was dat er niets bijzonders gebeurde. In 2017 wensen wij van haar weer wat meer vuurwerk op mannengebied toe.