Het beste van Mannenpraat! Op nummer 4: Wilfred Genee

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uit...

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 4: onze goede vriend Wilfred Genee.

Verdomme, daar zaten we niet op te wachten, gezeik over Wilfred Genee. Kijk, dat Quote meldde dat hij goed was voor een bedrag van anderhalf miljoen euro, dat was oké. Dat hij soms in woord rollebollend over straat ruziede met Johan Derksen, niks mis mee. Dat hoort bij de leukste niet-seksuele relatie van deze eeuw. Dat hij iets teveel aandacht besteedde aan gezond eten, daar zaten wij, frikandelliefhebbers, niet op te wachten, maar ook dat pikten we van Wilfred. Zelfs zijn iets te talrijke uitstapjes langs karaoke-adressen in Amsterdam hebben wij hem ruimhartig vergeven.

Lees uit deze serie ook: Hans Kraay jr. is soms net een echt mens

Maar wat wij niet willen is dat we wekelijks moeten lezen over de staat van zijn huwelijk. Dat Wilfred her en der zijn oog te vaak en te lang op vrouwen, die niet zijn eigen vrouw zijn, laat vallen, dat moet ophouden. Maar we hebben slecht nieuws voor Wilfred en voor onszelf: dat houdt voorlopig niet op. De roddelbladen brengen alles in stelling om de onderste Genee-steen boven te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat het allemaal volstrekt onschuldig is, maar dat zijn de bladen niet.

Lees uit deze serie ook: René van der Gijp laat ons tranen met tuiten huilen

We zullen in 2017 zien wie er gelijk heeft: Wilfred en wij, of de blaadjes.