Het beste van Mannenpraat! Op nummer 10: Patricia Paay

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uit...

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 10: PP.

Wij hebben even overwogen om in therapie te gaan na de overdosis Patricia Paay die we in 2016 toegediend kregen. Het was allemaal te veel, het was te bizar, het was te veel van alles en nog wat. Er ging een verkering met een jongeman uit, er was een ruzie met een buurman, er was geldnood, er was een dode hond, er was een nieuwe hond, er was een huwelijk, er was geen huwelijk, ex Adam Curry werd uitgenodigd voor dat huwelijk.

De stand van zaken nu is dat ze in januari feestelijk trouwt met Robbert, die in de roddelpers beurtelings aangeduid wordt als miljonair en als eenvoudige armlastige meubelhandelaar. En op de valreep, vlak voor kerstmis, kwam het beste roddelblad van Nederland (Party) met onheilspellend nieuws uit de hoek van de boze buurman.

Deze buurman, Maarten, lanceerde met PP de pantylijn La Paay. Hij betaalde haar daarvoor, PP zegt dat ze niet meer betaald werd. Door de berichtgeving over deze affaire heeft de boze buurman schade geleden en komt de zaak nu voor de rechter. Iemand uit de kringen rond Maarten slaat dreigende taal uit: “Maarten is woest, maar dan ook enorm woest op Paay. Ze komt hier niet zomaar mee weg. Er staat voor Maarten als zakenman teveel op het spel.”

Zo, dat wordt vervolgd. Wij vrezen nu al dat 2017 ons net zo'n overdosis Paay gaat opleveren als 2016. Misschien moeten we toch maar weer eens een afspraak met onze psychiater maken.