Beste van Mannenpraat! Op nummer 2: Barbie

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uit...

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 2: Barbie.

Waarin een klein land groot kan zijn. Het is echt geweldig dat iemand als Barbie wereldberoemd kan worden in Nederland. Geen talent is ook een talent. Schaamteloos te koop lopen daarmee blijkt amusement van de bovenste plank te zijn. We hebben het zelf gemerkt met deze rubriek: schrijf over Barbie en de kijkcijfers gaan door het plafond. Dus bedankt Barbie!

Eerst sloeg je genadeloos toe met je kritiek op mensen die kritiek hadden op je borstvergroting. Ik doe wat ik doe, het is mijn lichaam en jullie kunnen voor mijn part allemaal in de stront zakken. Zo'n soort diep-filosofische boodschap gaf je af aan het Nederlandse volk en wij werden er stil van.

Daarna ging je nog een stap verder. Niet alleen pornoborsten liet je je aanmeten, je ging ook nog eens je dingetje lekker strak laten trekken. Wij hebben, na het vernemen van dit nieuws, urenlang op de bank liggen hyperventileren.

Barbie schrikt nergens voor terug. Dat is de boodschap die jij ons meegaf: er zijn geen grenzen. Niet aan goede en slechte smaak, niet aan schaamteloosheid en ook niet aan durf.