Beste van Mannenpraat! Op nummer 1: de familie Hazes

De laatste dagen van dit jaar keek onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uits...

De laatste dagen van dit jaar keek onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag op de eerste dag van het nieuwe jaar de nummer 1 en absolute winnaar: de familie Hazes.

Arme André Hazes. Wat heeft je familie een puinhoop gemaakt van het leven. En wat hebben ze het nieuws beheerst. Het trieste dieptepunt was de relatie tussen Dreetje en zijn moeder, André's weduwe Rachel. Zij, die getrouwd was met een veel oudere man, kon haar goedkeuring maar niet geven aan diens relatie met een iets oudere vrouw. Dit jaar betaalde ze daar de zware tol voor.

Lees uit deze serie ook: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Dreetje en zijn vrouw kregen een zoon en Rachel kreeg geen geboortekaartje en mocht hem niet zien. Als je eigen kind op zo'n wrede wijze wraak neemt, dan heb je iets gedaan wat echt niet door de beugel kan.

Daarna werd het nieuws even beheerst door dochter Roxeanne die al dan niet haar jarenlange vriend bedroog en nu een ander heeft. En toen, op de valreep, liep Rachel nog tegen een man aan. Schijnt echte liefde te zijn, maar diens naam is nog niet onthuld.

Wat een vreugde, wat een leed. André Hazes zou er niet een liedje over kunnen schrijven, hij zou er makkelijk een dubbel-CD over vol kunnen zingen. Liefde en verraad, verdriet en pijn, zou die kunnen heten.

De jury was unaniem: de gouden roddelbeker gaat naar de familie Hazes.