Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij in Glanerbrug'

In het Dorpshuis aan de Kerkstraat in het Overijsselse Glanerbrug is zaterdagavond een ruzie behoorlijk uit de klauwen gelopen. Twee personen raakten daarbij gewond, onder wie RoddelPraat-presentator Dennis Schouten.

'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij in Glanerbrug'

De steekpartij aan de Kerkstraat was het gevolg van een – zoals de politie het noemde – uit de hand gelopen ruzie. Hierbij raakten gisteravond twee mannen gewond, onder wie Dennis Schouten. De presentator werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij de nacht naar verluidt heeft doorgebracht. De verwondingen van de tweede persoon zouden vrij mild zijn. De Twentsche Courant Tubantia schrijft dat het ging om lichte verwondingen aan zijn hand. Hij werd dan ook door de Marechaussee meegenomen.

Update

Nadat verslaggever Rob Goossens checkt hoe het met Dennis gaat, deelt de 26-jarige dat zijn broer ook betrokken was bij het incident. Op de vraag of Dennis oké is, antwoordt hij: "Ik wel. Mijn broer wordt nu verhoord."

Ook Shownieuws had gisteren kort contact weten te krijgen met Dennis. Aan het medium deelde de presentator dat hij naar het ziekenhuis moest en dat hij ervan uitgaat dat zijn verwondingen niet ernstig zijn. Zijn broer was de hele avond bij hem in het ziekenhuis.

Uitvoering sporenonderzoek

Op het incident in het Dorpshuis kwamen gisteravond vele mensen af. De politie wist meerdere goederen veilig te stellen en heeft het gebouw afgezet voor sporenonderzoek.

Wat er aan de steekpartij voorafging is onduidelijk. Ook de politie kan hier momenteel nog niets over zeggen vanwege het lopende onderzoek.

Nieuws
  • Shownieuws, Tubantia
  • BrunoPress