Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes over Lil Kleine: 'Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen'

In de categorie 'opmerkelijke uitspraken van Vaes over ex Lil Kleine'...

Jaimie Vaes

Dat het niet botert tussen exen Jaimie Vaes en Jorik Scholten, was al duidelijk. Op Ibiza zou de rapper zijn ex mishandeld hebben en enige tijd terug doken beelden op van een tweede vermeende mishandeling, waarbij Kleine zijn toenmalige vriendin bij de haren uit de auto zou hebben getrokken en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes deed aangifte en laat zich inmiddels met regelmaat negatief uit over de vader van haar kind.

Zo zei ze in een preview van de tweede aflevering van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane al dat de twee aan het vechten zijn om "die kutalimentatie". Jaimie: "Hij mag het echt in z'n hol stoppen."

Inmiddels staat de aflevering online en wordt duidelijk dat Vaes nog even doorgaat met gal spuwen over haar ex.

Zweep?

Jorik en zij hebben hun spullen al verdeeld, schetst de influencer - al is dat volgens Jaimie niet helemaal netjes gegaan. "Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep", horen we haar zeggen in een fragment. "Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur."

Waarom ze in godsnaam een zweep heeft, wordt niet helemaal duidelijk. Is het voor op een knol? Is het iets voor in de slaapkamer? Waarom zitten er diamanten op? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Hoe dan ook, even later stelt Jaimie Vaes dat Lil Kleine nog meer waardevolle spullen van haar heeft meegenomen.

"Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent, hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet", vertelt ze over het gedrag van haar ex-verloofde. Ook stelt Vaes dat het gedrag van Jorik 'alsmaar erger wordt'. "Maar ik laat me niet meer kwetsen of me zo behandelen."

Entertainment
  • Grazia
  • www.brunopress.nl