Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Gezondheidsfreak' leeft van rauw vlees, moedermelk en vaginale afscheiding

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit juli van dit jaar: een bijzonder dieet. Wij houden het voorlopig liever bij Hollandse pot, bier en af en toe een appeltje, goed?

Dieet

We leven in een tijd dat de dieettrends elkaar in rap tempo opvolgen. De ene voedselgoeroe zegt dat we vooral alle dierlijke producten links moeten laten liggen, de ander zweert bij alles biologisch en weer een derde gezondheidsfanaat slingert er constant termen als 'keto' of 'intermittent fasting' uit. Ach, waait wel weer over.

Toch zijn de meeste gezondheidstrends niet héél spannend; je smult wat meer van het een dan van het ander, je smikkelt op bepaalde tijden wel of niet en ga zo maar door. Maar wat is nou echt hét ideale dieet om een ultra gezonde beer van een vent te worden? Daar denkt de volgende health freak het antwoord op gevonden te hebben.

Vlees, moedermelk en... vaginale afscheiding?

Boban Simic, woonachtig in het Amerikaanse Chicago, volgt namelijk een vrij strikt dieet. Een van de pijlers van dat dieet: vlees. Veel vlees. Heel veel vlees. Daar begon hij enkel jaren terug mee omdat hij 'meer alfa' en 'agressiever' wilde worden. Simic klapt daarom zo'n 1 kilo rauw vlees per dag naar binnen; varkensvlees, rund, lam, geit en ja echt, zelfs kip.

Gevaarlijk? Valt reuze mee, beweert Simic zelf. Wel controleert hij z'n eigen poep elke ochtend op wormen. Voor het geval er wat eitjes in z'n maaltje zaten verscholen. En hoewel hij van veel vreemde dingen houdt, horen parasieten daar niet bij.

Wat er wel bij hoort: gefermenteerde melk, gemixt met moedermelk en vaginale afscheiding. Niet iets wat je in de schappen van de Appie of Jumbo vindt, maar Simic heeft z'n eigen manier om deze 'probiotische cocktail' te scoren: bij ex-vriendinnen. "Ik proefde de moedermelk van een vrouw met wie ik een relatie had en ik vond het zoet en lekker", aldus Simic. "Ook met de vaginale afscheiding ging het zo. Ik voel me nu gezonder dan ooit!"

'Ik wil voor eeuwig leven'

Het heeft even geduurd, maar na twee jaar is de beste vent volledig gewend aan zijn dieet. Een dieet dat hij naar eigen zeggen volgt omdat hij 'voor eeuwig wilt leven'. Heeft de bizarre eter inderdaad het ultieme geheim ontdekt om voor altijd op deze aardkloot rond te waggelen? We gunnen het hem van harte. Tot die tijd blijven we Simic in ieder geval volgen op social media. Al is het maar vanwege de amusementswaarde.

Bizar
  • Clint
  • iStock, Radomir Jovanovic