Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser toont trots haar welgevormde kadetten

'Suns out buns out', aldus Gaby.

Gaby Blaaser

Zodra het zonnetje schijnt, springt Gaby in haar bikini en snelt ze in razend tempo de buitendeuren uit richting haar achtertuin. Althans, zo stellen wij ons dat voor. Zonnestralen worden namelijk niet zelden gevolgd door een pikante bikinifoto van Gaby. Zo ook enkele dagen terug.

Suns out buns out

In een Instagram-post showt de influencer haar achterste in vol ornaat. Weliswaar met een pot eiwitpoeder ernaast of iets dergelijks, maar hé, zo'n lichaam heeft bouwstenen nodig om een beetje in vorm te blijven. En er moet natuurlijk geld verdiend worden. Dat snappen wij ook wel.

(Tekst gaat verder onder de billen van Gaby)

Het toepasselijke onderschrift: 'Suns out buns out'. Of op z'n Hollands: 'Zon op je huid kadetten eruit'. En een beetje scrollen door Gaby's Insta-feed levert genoeg bewijs op dat ze die wijsheid maar al te vaak in de praktijk brengt.

Vullen, vullen, vullen

Hoe Gaby er zo fris en fruitig uit blijft zien? Ongetwijfeld een hoop uurtjes cardio-training en niet te vaak pils en patat in haar slokdarm schuiven. Echter is de influencer zeker ook niet vies van een cosmetische ingreep her en der. "Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen", aldus Blaaser in de &C. "Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar."

Entertainment
  • Instagram, &C
  • Bruno/Brunopress.nl