Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ka-Ching! Zoveel miljoen euro harkt Feyenoord binnen met de Conference League

Feyenoord is lekker bezig. Wat zeggen we: Feyenoord is heerlijk bezig! Na een heus spektakelstuk thuis tegen Marseille en een zakelijk gelijkspel in Frankrijk, staan de Rotterdammers in de finale. En dat is zowel sportief als financieel gezien behoorlijk gunstig. Samen met TOTO blikken we vooruit op de finale.

Feyenoord

Feyenoord imponeerde in de thuiswedstrijd tegen Marseille. In een kolkende Kuip, waar voorafgaand aan de wedstrijd luidkeels You'll Never Walk Alone werd gezongen, kwamen de Rotterdammers al redelijk rap op voorsprong door een treffer van, wie anders, Cyriel Dessers. De Belg bleek achteraf ook de grote man van de eerste halve finale, waar hij ook de 3-2 binnen schoof. Ook in de uitwedstrijd in Marseille hielden de Rotterdammers zich staande. Het werd 0-0, waardoor Feyenoord zich mag verheugen op de finale in Tirana. Tegenstander: AS Roma.

Als het een beetje meezit, kan het zichzelf straks ook de eerste (Nederlandse) winnaar van de Conference League noemen. Overtuigd dat de club uit Rotterdam deze zeer belangrijke pot ook binnensleept? Bekijk hier bij TOTO de quotering voor een overwinning voor Feyenoord.

Doelpunt voor Dessers

Inzetten op een overwinning van de Rotterdammers is echter niet de enige manier om op woensdag 25 mei geld binnen te harken. Je kunt immers ook inzetten op een doelpunt van Cyriel Dessers, wat in de Conference League ondertussen zo goed als een garantie voor uitbetaling is geworden. Het is de nummer 33 van Feyenoord tijdens het toernooi al tien keer gelukt om de doelman van de tegenstander te passeren, en dat in slechts 12 wedstrijden. Een statistiek waar de meeste topspitsen jaloers van worden.

In het eerste duel tegen Marseille was de aanvaller voor het laatst trefzeker. Hij legde er toen twee in het netje. Durf jij een gokje te wagen op de vlugge voeten van de Vlaming? Bekijk hier bij TOTO de quotering voor een doelpunt van Dessers.

Miljoenen

Winst voor Feyenoord kan jou natuurlijk wat opleveren, maar voor de club zelf betekent het ook een bonus op de rekening. Een aardig bedrag, kunnen we wel stellen. Nee, geen vetpot à la Champions League, maar de Rotterdams kunnen de extra poen best gebruiken, net als een Europese titel natuurlijk. Mocht Feyenoord 25 mei in de Arena Kombëtare in Tirana van AS Roma winnen, dan loopt het prijzengeld op tot maar liefst 14,82 miljoen euro. En dat is nog exclusief kaartverkoop, tv-inkomsten, coëfficiëntenbonus en dergelijke. Denk jij dat je ook een aardig zakcentje kunt verdienen met je voetbalkennis? Ga dan langs bij TOTO, en wie weet deel jij ook mee in de winst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Sport
  • PZC
  • Pro Shots/Kay Int Veen