Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: 50-jarige vrouw gaf 1 miljoen dollar uit aan plastische chirurgie

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag uit november van 2021: Je hebt mensen die een paar rimpels laten wegspuiten of hun neus even uit laten deuken en je hebt mensen die hun godganse lichaam laten verbouwen om er ‘perfect’ uit te zien. Het nieuwste voorbeeld van die laatste groep is de 50-jarige Sabrina Sabrok. 

Video: 50-jarige vrouw gaf 1 miljoen dollar uit aan plastische chirurgie

Sabrina, een voormalig Playboymodel uit Argentinië, heeft nogal wat centen over de balk gesmeten om haar lichaam van top tot teen te laten renoveren.

Het proces begon met een set nieuwe borsten op haar 25e en sindsdien heeft mevrouw alles aan haar lichaam laten veranderen. Daar heeft ze door de jaren heen heel wat geld voor neer moeten leggen, want de rekening is inmiddels de miljoen dollar gepasseerd.

Sabrina heeft gelukkig een inkomen dat net zo groot is als haar plastic voorgevel, want ze klust aardig bij. De 50-jarige werkt als presentatrice, zangeres en doet uiteraard ook wat werk in de 18+-industrie. Het was dus geen enkel probleem om het geld voor de 31(!) ingrepen die ze inmiddels achter de rug heeft op te hoesten.

Dik tevreden

Sabrina is hoe dan ook hartstikke blij met haar uiterlijk. Hoewel ze ondertussen meer plastic dan mens is, vindt ze dat ze er fantastisch uitziet, van haar ‘katachtige’ ogen tot haar Cup NN en haar Braziliaanse zitvlak: volgens Sabrina is het een gevalletje ‘perfectie’, maar of iedereen het daar nou mee eens is…

Bizar
  • Videostill