Door: Y.M. Osterloh
Humor

Ui probeert meer Twitter-volgers te krijgen dan Donald Trump

Ja, dat lees je goed. Een ui probeert meer volgers op Twitter te krijgen dan de kersverse Amerikaanse president Donald T...

Ja, dat lees je goed. Een ui probeert meer volgers op Twitter te krijgen dan de kersverse Amerikaanse president Donald Trump. De ajuin is goed op weg.

Wat je ook van hem vindt: je kunt niet ontkennen dat Donald J. Trump hoogstwaarschijnlijk de geschiedenisboeken in zal gaan als de meest besproken Amerikaanse president aller tijden. En dan zit hij nog geen twee weken in het Witte Huis. Ook op het langzaam afstervende sociale medium Twitter is Trump een waar fenomeen. Niet alleen is hij vrijwel dagelijks trending topic, ook op zijn persoonlijke account spuwt hij - zelfs nu hij de machtigste man ter wereld is - om de haverklap zijn gal.

Groente

Een beetje kinderachtig, vinden wij - al kunnen zijn tegenstanders er ook wat van. Toch: laat het zwartmaken maar in de verkiezingscampagne. Wij zijn overigens niet de enigen die er zo over denken. Op Twitter probeert een groente namelijk meer volgers te behalen dan de president. Ja, een groente. Het Twitter-account '@HalfOnionInABag' is in het leven geroepen om Trump op een originele wijze te stangen. Donald zou het waarschijnlijk moeilijk verkroppen dat een ui - nee, een halve ui - meer volgers heeft dan hem. Althans, dat is de gedachte van de anoniem gebleven maker(s). Met meer dan 750.000 volgers in slechts een paar dagen tijd is de ui in een plastic zak goed op weg. Al heeft de groente nog een lange weg te gaan. Trump heeft op zijn persoonlijke account @realDonaldTrump ruim 23 miljoen volgers. 

Lees en zie ook: de familie Trump als LEGO-poppetjes (VIDEO)

Zouden de tranen al in Trumps ogen staan?

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws