Door: Jeroen Kraak
Humor

Neymar viert miljoenentransfer op jacht in Saint Tropez (FOTO’S)

Als er iemand is die wat te vieren heeft de afgelopen week, dan is het wel Neymar. De stervoetballer tekende een miljoen...

Als er iemand is die wat te vieren heeft de afgelopen week, dan is het wel Neymar. De stervoetballer tekende een miljoenendeal bij Paris Saint Germain.

 De Franse club nam de speler over voor €222 miljoen. Neymar tekende vervolgens een vijfjarig contract ter waarde van €225 miljoen. De aanvaller gaat dus €45 miljoen per jaar verdienen! Genoeg reden voor hem dus om feest te vieren met zijn vrienden op een boot in het Franse Saint Tropez.

Het is echter nog onzeker of de Braziliaan snel in actie komt. Volgens de Franse krant L’Équipe weigert de Spaanse voetbalbond de voetballer over te schrijven van Barcelona naar de Franse club. Hierdoor mag de Braziliaan nog niet in actie komen. ‘Geen enkele speler is groter dan de club. Alles heeft zijn grenzen en daarom hebben we hem laten gaan’, zei Barcelona-voorzitter Josep Maria Baromeu eerder over de grootste voetbaltransfer ooit.

Lees ook: Barcelona verdient geen cent aan Neymar; Liverpool, Juventus en Dortmund wel

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws