Door: Y.M. Osterloh
Humor

Metalrocker doet Wham! (VIDEO)

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard&n...

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar: Wham! Maar dan met spijkerharde gitaren.

Wat je krijgt als je een metalrocker 'Wake Me Up Before You Go-Go' laat coveren? Niet veel goeds. En het origineel was al niet om aan te horen..

Leo Moracchioli, een Noorse metalrocker, doet niets liever dan in de studio te duiken en hits uit vervlogen (en minder vervlogen) tijden van een rauw metalsausje te voorzien. Zo coverde hij eerder al de hit 'Royals' van de Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde en nam hij zelfs 'Redemption Song' van Bob Marley onder handen. Nu is Leo, met z'n prachtige Italiaanse achternaam, terug met een metalcover van misschien wel één van de meest zoete pophits ooit: 'Wake Me Up Before You Go-Go' van, juist, Wham!

Lees en zie ook: Ray Slijngaard is weer terecht!

Voorzichtige 'viral'

De bizarre cover is in slechts een weekje tijd al bijna 250.000 keer bekeken. Daarmee bestempelen wij Leo's luide meesterwerkje als een voorzichtige 'viral'. We weten helaas niet of George Michael en consorten al hebben gereageerd. Dit vinden ze vast leuk, toch? Mocht je trouwens nog geen idee hebben waar we het over hebben, onderstaande video zal je geheugen opfrissen.

Sorry.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!