Door: Redactie Panorama
Humor

Lachen met Laan: Groot geschapen

Panorama-man Ger Laan houdt van lachen maar kan zelf geen mop onthouden. Daar heeft hij jou voor nodig. Stuur jouw mop (...

Panorama-man Ger Laan houdt van lachen maar kan zelf geen mop onthouden. Daar heeft hij jou voor nodig. Stuur jouw mop (oud of nieuw, als ie maar grappig is) op naar online@panorama.nl. Als je dacht dat jij een slechte dag had... Er was eens een man die nogal oog had voor het vrouwelijk schoon. Hij had alleen een groot probleem, want hij was zeer groot geschapen. Zijn penis was maarliefst 45 cm en dat viel niet goed bij zijn vriendinnen. Vrouw na vrouw verliet hem en hij besloot er maar eens iets aan te doen.
Hij ging naar de dokter en haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek. De dokter keek hem met grote ogen aan en was even met stomheid geslagen. Na heel lang nagedacht te hebben kwam hij met zijn advies. “Luister meneer, dit is echt een uitzonderlijk geval. We kunnen u wel opereren en een stuk van uw penis wegnemen, maar dat is uiterst pijnlijk en u heeft grote kans op infecties. In het ergste geval verliest u alle gevoel en kan u dus nooit meer genieten van seks.” Dat wilde de man natuurlijk niet! Waarop de dokter zei: “Luister, ik ken iemand die u wel kan helpen. Vlak buiten de stad woont een heks, in een houten huisje dichtbij het bos. Je moet haar ten huwelijk vragen en dan zal je penis 8 cm krimpen. Niemand weet hoe het werkt, maar het is toch echt zo.”
Zodra de man buiten staat besluit hij dat hij niets te verliezen heeft. Dus hij loopt erheen, klopt aan en kijkt recht in het gezicht van de meest lelijke feeks die hij ooit gezien heeft. Hij haalt diep adem en vraagt: “Wil je met me trouwen?” De heks kijkt hem met samengeknepen ogen aan en zegt: “Nee!” De man loopt weg, voelt geen verschil en is erg teleurgesteld. Maar zodra hij thuis zijn broek open knoopt is er echt 8 cm weg! Hij besluit om het nog een keer te doen. De volgende dag haast hij zich naar het huisje en herhaalt het tafereel zich. Als hij thuis komt heeft hij dus nog 29 cm over. Hij wil nog één keer naar de heks om 8 cm te krimpen, zodat hij voortaan als normaal man door het leven kan gaan.Hij klopt aan bij de heks en ze kijkt zo mogelijk nog bozer dan de vorige keer. Hij kan alleen maar denken aan alle fantastische seks die hij gaat hebben en vraagt met een grijns: “Wil je met me trouwen?” De heks knijpt haar lippen samen en schreeuwt dan: “Hoe vaak ga je dat nog vragen? Nee! Nee, nee en nog eens NEE!”