Door: Jeroen Kraak
Humor

Hilarisch: Vrouw probeert ‘asshole’ haan te verkopen, maar dat lukt nog niet zo goed (FOTO)

De Amerikaanse Denell McCaul is helemaal klaar met haar haan en wil heel graag van hem af. Ze biedt het dier gratis aan...

De Amerikaanse Denell McCaul is helemaal klaar met haar haan en wil heel graag van hem af. Ze biedt het dier gratis aan op Facebook. Het bericht is inmiddels 106.000 keer geliked en 83.000 maal gedeeld.

‘De achterlijke eikel’ zoals ze de haan noemt, heeft voor haar de titel gewonnen van ‘asshole haan’. Hij mag gratis naar een goed nieuw thuis voor hem, maar daarachter zet ze dat elk huis goed is voor het dier. Als zij er maar van af is.

‘Hij is de perfecte alarmklok als jouw wekker kapot is en je moet opstaan om half zes ’s ochtends; dat is ook gelijk de enige tijd. Snoozen kan deze wekker niet, maar dat maakt ook niet uit. Hij is net lang genoeg stil om je in slaap te laten vallen, maar begint dan gelijk weer met zijn ’hatelijke’ kukeleku. Het lijkt alsof hij precies weet wanneer je slaapt om je te pesten. Misschien heeft hij wel een soort röntgenogen.

Maar de haan is ook een goede personal trainer volgens de verkoopster. Het dier schijnt namelijk mensen achterna te zitten. Als dat geen motivatie om te rennen is, weten wij het ook niet meer. ‘Als je de eikel komt halen, wil ik graag jouw eerste dansles zien om het dier te pakken te krijgen.’ De gehele hilarische advertentie is hieronder te lezen.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws