Door: Y.M. Osterloh
Humor

Hilarisch: de familie Trump als LEGO-poppetjes (VIDEO)

Trump is nu ook de wereld van LEGO binnengevallen. Soort van. Zeg je 2016, dan zeg je Donald Trump. De man met het rare...

Trump is nu ook de wereld van LEGO binnengevallen. Soort van.

Zeg je 2016, dan zeg je Donald Trump. De man met het rare kapsel domineerde de krantenkoppen het afgelopen jaar. En hoe je het ook wendt of keert: de aankomende Amerikaanse president en z'n familie zijn vermakelijk. En als zij zichzelf niet belachelijk maken, dan doen anderen dat wel. Zo smullen we op de redactie van de persiflages van Saturday Night Live. Natuurlijk, niet alles wat hij doet, zegt en voorstelt is om te lachen. Zoals onze hoofdredacteur annex roddelprofeet gisteravond al schreef: hij is ''de man die seksisme en racisme weer hip probeert te maken''.

'The Trumps'

Wel leuk vinden we de volgende video, gemaakt door YouTube-kanaal 'The School of Life'. We zien 'The Trumps', een set van LEGO. Zogenaamd, dan. Niet dat de Deense speelgoedfabrikant na het zien van deze video snel op productie overgaat. Denken we, tenminste. Goed, we dwalen weer eens af. Check de video maar gewoon. Lachen!

Oja, voordat de haatmail ons weer om de oren vliegt: we waren ook geen fan van Hillary. 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws