Door: Marketing Panorama
Hebbes

WIN: Toegangskaarten Amazing Caves in Omniversum

Amazing Caves volgt Hazel Barton en Nancy Aulenbach op hun avontuurlijke ontdekkingsreis door grotten in canyons, in gle...

Amazing Caves volgt Hazel Barton en Nancy Aulenbach op hun avontuurlijke ontdekkingsreis door grotten in canyons, in gletsjers en onder de regenwouden van Mexico. Op deze onherbergzame en vijandige plekken zoekt microbioloog Barton naar het geheim van minuscule organismes die er duizenden jaren onder extreme omstandigheden wisten te overleven. Ze hoopt zo op het spoor te komen van nieuwe medicijnen of antibiotica om ziektes te bestrijden.

De grootbeeldfilm Amazing Caves neemt de kijkers mee op een spectaculaire, onvergetelijke reis naar de mooiste ondergrondse landschappen op aarde. Op het koepelscherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lagere tonen – een adembenemende ervaring. Amazing Caves is een adembenemende grootbeeldfilm van regisseur Stephen Judson (The Alps, Everest) en producent MacGillivray Freeman (National Parks Adventure, Humpback Whales) met muziek van The Moody Blues. De film werd vele malen bekroond – onder meer bij de Giant Screen Awards, het International Wildlife Film Festival, New York Festivals en CINE – en kreeg juichende kritieken van de Amerikaanse pers.

www.omniversum.nl/amazing-caves

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.