Door: Marketing Panorama
Hebbes

WIN: TICKETS WFL & AFSCHEIDSWEDSTRIJD VAN K1-LEGENDE PETER AERTS

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League (WFL) van viervoudig MMA-wereldkampioe...

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League (WFL) van viervoudig MMA-wereldkampioen Melvin Manhoef slaan de handen ineen om vechtsport in Nederland eindelijk het podium te geven dat het verdient. Spike en WFL hebben één doel: aanstormend en gevestigd Nederlands vechtsporttalent presenteren aan fans, maar ook aan het brede publiek. De samenwerking komt onder meer tot uiting in het organiseren en uitzenden van World Fighting League-events en het eerste event dat Spike op 28 april, 5 en 12 mei op televisie uitzendt is: World Fighting League #5: “Champion vs Champion”. Dit event vindt plaats op zondag 23 april in TopSportCentrum te Almere en belooft een avond vol show & entertainment te worden met kickboksen van het allerhoogste niveau. Bovendien zal niemand minder dan K-1 Legende “The Dutch Lumberjack” Peter Aerts die avond daar zijn afscheidswedstrijd vechten. De drievoudig K-1 World Grand Prix Champion zal nog één keer de ring betreden om ten overstaan van familie en vrienden afscheid te nemen van zijn fans in Nederland.
Dus ben jij altijd al een fan geweest van Peter Aerts? Dan is dit je allerlaatste kans om deze legende in actie te zien.

Worldfightingleague.com

Zondag 23 april
Aanvang: 13.00
TopSportCentrum Almere
Pierre de Coubertinplein 4
1362 LB Almere

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.