Door: Marketing Panorama
Hebbes

WIN: STRATEGO ORIGINAL BORDSPEL

Op zaterdag 5 november komen in Houten de fanatiekste Nederlandse Stratego spelers bij elkaar om te strijden om elkaars...

Op zaterdag 5 november komen in Houten de fanatiekste Nederlandse Stratego spelers bij elkaar om te strijden om elkaars vlag op de 25e editie van het Nederlands Kampioenschap Stratego. Spelers afkomstig vanuit het hele land proberen met hun beste strategische opstelling, een slimme tactiek en een gezonde dosis bluf hun vlag te verdedigen en die van de tegenspeler te veroveren. Wie heeft de beste strategie en verovert de titel Nederlands Kampioen Stratego?

Tijdens het toernooi wordt er gestreden volgens het Zwitserse competitiesysteem. Dit betekent dat niemand voortijdig wordt uitgeschakeld en dat deelnemers vooral tegenstanders treffen van hun eigen niveau.

Het NK is open voor iedereen die graag Stratego speelt, zowel jong als oud. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf in Houten inschrijven.

Locatie: Café restaurant 'De Engel'
Burgemeester Wallerweg 2
3991 DM Houten

Inschrijving:             9.45 - 10.30 uur

Start 1e ronde:        10.45 uur

Prijsuitreiking:         18.30 uur

Het Nederlands kampioenschap wordt georganiseerd door Strategobond Nederland die jaarlijks diverse Stratego toernooien door het hele land organiseert voor spelers van 6 tot 75 jaar. Kijk voor meer informatie op www.strategobond.nl

DE ACTIE IS AFGELOPEN

 

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!