Door: Marketing Panorama
Hebbes

WIN: BOEK EEN DOODGEWONE DAG IN AMERIKA

Zomaar een dag. Een willekeurige dag. 23 november 2013. De dag waarop tien jongeren, zwart, blank en latino, tussen de n...

Zomaar een dag. Een willekeurige dag. 23 november 2013. De dag waarop tien jongeren, zwart, blank en latino, tussen de negen en negentien jaar oud, worden neergeschoten. Op een slaapfeestje, op de hoek van de straat, in de deuropening van hun eigen huis. En dit is geen uitzondering in Amerika: gemiddeld worden er elke dag zeven kinderen en tieners doodgeschoten. Gary Younge ging achttien maanden lang tot in de uithoeken van Amerika op zoek naar de verhalen achter deze jonge doden, die soms het plaatselijke nieuws niet eens haalden.

Gary Younge (Engeland, 1969) is schrijver en Amerika-correspondent voor The Guardian. Hij schreef vier boeken, heeft een maandelijkse column in Nation en maakte radio- en televisiedocumentaires over verschillende onderwerpen; van de Tea Party tot hiphopcultuur. Voor zijn journalistieke werk heeft Younge veel lof ontvangen. Drie jaar op rij won hij de titel Best Newspaper Journalist in Britain’s Ethnic Minority Media Awards.
Een doodgewone dag in Amerika ligt nu in de winkel.

www.singeluitgeverijen.nl/een-doodgewone-dag-in-amerika

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!