Door: Marketing Panorama
Hebbes

EINDEJAARSWINACTIE: TOP 5 BLU-RAY'S

DeadpoolGebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson v...

Deadpool
Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool.

 

Independence Day Resurgence
Na het succes van Independence Day levert het volgende hoofdstuk een wereldwijde catastrofe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens.


Spectre
Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

 

X-Men Apocalypse
Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk. Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten…

 

Bridge of Spies
Bridge of Spies vertelt het verhaal van James Donovan een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog.

20th Century Fox Nederland

Sony Pictures Nederland

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws