Door: Jelmer Wijnstra
Formule 1

Wat weet Max niet van Daniel Ricciardo..? (VIDEO)

In een voetbalteam blijft er weinig geheim. Alles wordt besproken in de kleedkamer en onder de douche. Iedereen weet mee...

In een voetbalteam blijft er weinig geheim. Alles wordt besproken in de kleedkamer en onder de douche. Iedereen weet meestal alles van elkaar. Behalve natuurlijk degene die altijd net buiten de boot valt. Maar hoe is dat in de Formule 1? Wat weet Max eigenlijk allemaal over Daniel Ricciardo? 

Want iedereen wist altijd hoe de ouders van je ploeggenoten heette vooral van de vader die altijd maar de vlag oppakte om als grensrechter te gaan fungeren. Dat Daniel Ricciardo de vader van Max kent is natuurlijk niet meer dan logisch. Jos is ook zo vaak in de paddock dat zelfs de niet Formule 1 kijker hem kent!  En wat is het favoriete voedsel van Ricciardo? 

Lees ook: 'Verstappen wil teleurstellend eerste helft goed afsluiten in Hongarije'

En wie moet Ricciardo spelen als er ooit een film over hem wordt gemaakt volgens de Australiër zelf? Oké die ga ik je alvast verklappen want die vraag zit helaas niet in de 'How well do you know your teammate Quiz.' Het is Adam Sandler. Wat op zich een logische keuze is als je een foto van de twee naast elkaar legt. Oh ja sorry de video. Nou kijk en geniet van Max terwijl ie zit te twijfelen over al zijn antwoorden..

En eigenlijk weten ook wij helemaal niks over onze ploeggenoten..

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws