Door: Jelmer Wijnstra
Formule 1

Verstappen wil meer: 'Wil weer winnen'

De complimenten vlogen Max Verstappen deze week om de oren, maar het advies daarbij was vooral geduldig te blijven. Max...

De complimenten vlogen Max Verstappen deze week om de oren, maar het advies daarbij was vooral geduldig te blijven. Max zelf lijkt dat niet ter harte te hebben genomen want hij wil meer. 

"Ik wil meer, wil winnen. Dat is nu natuurlijk niet aan de orde. Ik denk dat er over het algemeen heel weinig fout is gegaan dit seizoen, als ik naar mezelf kijk zijn mijn prestaties vooruit gegaan," zo vertelt Verstappen op zijn eigen site. Dat is wel opvallend want na de grand prix van Canada waren de prestaties van dit seizoen nog 'helemaal ruk, maar daar denkt de Nederlander in Azerbeidzjan duidelijk niet meer aan. 

Lees ook: Verstappen baalt: 'Helemaal ruk dit'

"Elk circuit waar onze auto goed presteert, vind ik een mooi circuit. Na vorig jaar hadden we verwacht een stap naar voren te kunnen maken, maar nu moeten we proberen om daar naartoe te werken. De auto is dit jaar zeker een stuk beter geworden, maar zowel met de motor als de auto moeten we vooruitgang blijven boeken want ook al rij ik hier de sterren van de hemel dan nog eindig ik op P5."

Maar Max als je zo begint als in Canada dan zit er heel wat meer in hoor!