Door: Jelmer Wijnstra
Formule 1

Jos Verstappen aangehouden na ruzie in Roermond

Jos Verstappen, de vader van Max, is zondagavond meegenomen door de politie nadat een ruzie in een beachclub in Roermond...

Jos Verstappen, de vader van Max, is zondagavond meegenomen door de politie nadat een ruzie in een beachclub in Roermond nogal uit de hand was gelopen zo meldde dagblad De Limburger. Inmiddels is Jos weer op vrije voeten. 

Volgens de politie weigerde Jos in eerste instantie om mee te gaan. Hij zag zichzelf volgens zijn advocaat Marcel Heuvelmans dan ook als slachtoffer en niet als dader. Hij had op het moment van de aanhouding een snee in zijn hoofd en een blauw oog dit doordat hij in de beachclub werd aangevallen door een man. Verstappen bekijkt vandaag of hij aangifte doet tegen de man die hem belaagde.

Lees ook: 'Mannenpraat: de kloteweek van Max, Jos en Frans Verstappen.' 

Dit kan nog een vervelend staartje krijgen want vorig jaar deed de vader van Jos al aangifte tegen hem. Dit werd later ingetrokken waarop het Openbaar Ministerie de zaak seponeerde. Daarbij werd wel de voorwaarde aangetekend dat Jos twee jaar lang geen strafbare feiten meer mocht plegen anders zou de zaak opnieuw worden behandeld. Wat deze aanhouding op dit moment voor die zaak betekent is nog onduidelijk. 

Nu maar hopen dat het met een sisser afloopt voor de familie Verstappen. 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws