Door: Jelmer Wijnstra
Formule 1

Hamilton: 'Trots dat ik dit aan de fans heb laten zien'

Lewis Hamilton pakte zondag voor de vijfde keer in zijn carrière en de vierde keer op rij de overwinning tijdens...

Lewis Hamilton pakte zondag voor de vijfde keer in zijn carrière en de vierde keer op rij de overwinning tijdens de Britse Grand Prix. De Brit mag zich dan ook met recht Mr. Silverstone noemen. Het leek ook makkelijk te gaan voor Lewis.

''Nou, makkelijk is het nooit.,'' zo begint Hamilton tijdens de podiumceremonie. "Ik kan niet beschrijven wat er nu door mij heengaat. Het is fantastisch om hier te staan. Het maakt me ontzettend trots dat ik deze prachtige vlaggen overal zie. De support die ik dit weekend heb gehad, is enorm. Ik ben heel trots dat ik dit voor de ogen van de fans heb kunnen presteren.''

Lees ook: 'De tien mooiste foto's van de grand prix van Groot Brittanië'

Zoals vaak bedankte Lewis vervolgens het hele team. "Zij zijn het hele weekend foutloos geweest. Valtteri Bottas heeft ook ongelooflijk werk verricht, dus dit kunnen we wel het perfecte weekeinde voor ons noemen!'' Door zijn overwinning heeft Hamilton nog slechts één puntje achterstand op Sebastian Vettel. ''Ik denk nog niet na over een nieuwe titel. We hebben nog een lange weg te gaan,'' aldus Lewis.

Maar als hij zo doorgaat is ie niet te stoppen!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws