Door: Jelmer Wijnstra
Formule 1

Hamilton stopt na vierde wereldtitel: 'Kan geen reden bedenken waarom'

Nu de zomerstop er aan zit te komen voor de coureurs van de Formule 1 komt ook het geruchtencircuit steeds meer op gang....

Nu de zomerstop er aan zit te komen voor de coureurs van de Formule 1 komt ook het geruchtencircuit steeds meer op gang. Lewis Hamilton kan natuurlijk niet buitenschot blijven.

Zo zou de Brit na dit seizoen de overstap maken naar Ferrari. Iets wat natuurlijk zeer onwaarschijnlijk lijkt. Iets wat wel eens zou kunnen gebeuren is dat de Brit stopt met de sport als hij dit seizoen zijn vierde wereldtitel zou pakken. De Brit liet al eerder weten dat hij dit seizoen erg intens vind en liet mede daardoor afgelopen week het evenement F1 Live links liggen. Aan Nico Rosberg heeft hij een goed voorbeeld om te stoppen op je hoogtepunt.

Lees ook: Hamilton: 'F1 seizoen belangrijker dan F1 live' 

Toch denk Lewis er nog totaal niet over na. ''Of ik zou stoppen als ik mijn vierde wereldtitel? Om eerlijk te zijn is dat nog te ver weg. Het seizoen is zo lang. Op dit moment geniet ik ontzettend van het racen en heb ik het gevoel dat ik op mijn best ben. Ik reed nooit beter dan nu en heb het geweldig naar mijn zin bij Mercedes. Dus ik kan geen enkele reden bedenken om te stoppen. Ik geniet van wat ik doe en mijn contract loopt nog zeker één jaar door. Momenteel is mijn plan om dat contract gewoon uit te dienen."

En dat is een uitstekend plan Lewis!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws